Επιστημονική Εσπερίδα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, για την επέτειο των 400 χρόνων από την Κοίμηση του Αγίου Διονυσίου επισκόπου Αιγίνης.


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο των 400 χρόνων από την Κοίμηση του Αγίου Διονυσίου επισκόπου Αιγίνης, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο προαύλιο του νοσοκομείου, επιστημονική εσπερίδα με θέμα: "400στή επέτειος από της κοιμήσεως του εν Αγίοις πατρός ημών Διονυσίου Αρχιεπισκόπου Αιγίνης και η ιστορία του Νοσοκομείου Αιγίνης "Ο Άγιος Διονύσιος" 100ή επέτειος από της ιδρύσεως αυτού 1921 - 2021".


Η εκδήλωση ξεκίνησε με την απόδοση βυζαντινών ύμνων από μέλη της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως "Ο Άγιος Νεκτάριος" υπό τη χοραρχία του πρωτοψάλτου και μουσικοδιδασκάλου κ. Δημητρίου Καλομοίρη. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αιγίνης, πατέρας Αμφιλόχιος Γελαδάκης. Ακολούθησαν ομιλίες από τον κ. Σοφοκλή Δημητρακόπουλο, συγγραφέα - ερευνητή και την δ. Σταματίνα Πανταζή, φιλόλογο.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ δώρησε αναμνηστικά στους ομιλητές.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png