Featured

Η τελετή της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της Πέρδικας.

DSCN8664-teleti-agiasmou-perdika-000.JPG

Video: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με ηλιόλουστο καιρό, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Πέρδικας, η τελετή της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού.


Είχε προηγηθεί η Θεία Λειτουργία και η τελετή του Μεγάλου Αγιασμού στον ενοριακό ναό της Πέρδικας. Στο λιμάνι βούτηξαν πολλοί νέοι, κάτοικοι της περιοχής, ανάμεσά τους και ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας κ. Γιώργος Σουλιώτης, τιμώντας έτσι την παράδοση. Τον σταυρό έπιασε ο Σώζος Μπάσουλας.

Την τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού, παρακολούθησε ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Μιχάλης Μαρτής και πλήθος πιστών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.