Η δοξολογία και η εκφώνηση του πανηγυρικού λόγου της ημέρας, στην Μητρόπολη της Αίγινας για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

20230325_102712-00.jpg

Στον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας, τελέσθηκε σήμερα το πρωί μετά την Θεία Λειτουργία, η καθιερωμένη δοξολογία για την 25η Μαρτίου, στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Αίγινας. Στην δοξολογία συμμετείχαν σημαιοφόροι και εκπαιδευτικοί από τα σχολεία του νησιού, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, συλλόγων και φορέων του νησιού. Μετά το πέρας της δοξολογίας, οι μαθήτριες Χρυσούλα Λαδά και Νεκταρία Λαλαούνη ανέγνωσαν τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας. 


Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των αρχών, ο κλήρος και οι μαθητές των σχολείων που βρίσκονταν στο χώρο της Μητρόπολης, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Εθνεγερσίας όπου συνεχίστηκαν οι τιμητικές εκδηλώσεις, με το τρισάγιο και την κατάθεση των στεφάνων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Στο Aegina Portal χρησιμοποιούμε cookies. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου, ενώ άλλα μας βοηθούν να βελτιώσουμε την λειτουργία του και την εμπειρία του χρήστη. Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας εάν θέλετε να επιτρέπετε τα cookies ή όχι. Λάβετε υπόψη ότι εάν τα απορρίψετε, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του Aegina Portal.