H λιτάνευση της εικόνας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κυψέλη. Εντυπωσίασαν τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Κυψέλης.

20230325_174448-kipseli-perifora-00.jpg

Με θρησκευτική λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα ο πανηγυρικός εσπερινός και η περιφορά της εικόνας του Ευαγγελισμού στον ενοριακό ναό της Κυψέλης που πανηγυρίζει. 

Στην περιφορά συμμετείχε πλήθος πιστών από την ευρύτερη περιοχή και η μπάντα του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Αίγινας. Μετά το πέρας της περιφοράς, παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί στην πλατεία από το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Κυψέλης.

20230325_174448-kipseli-perifora-02.jpg

Τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου παρουσίασαν χορούς από την Μακεδονία και τα Επτάνησα. Το τμήμα ενηλίκων παρουσίασε χορούς από τον νομό Θεσσαλονίκης, την Άσσηρο και την Πυλαία, ενώ τα παιδικά τμήματα χορούς από τα Κύθηρα, την Λευκάδα και την Κεφαλονιά.

20230325_174448-kipseli-perifora-04.jpg

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιος Θεριανός, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνης Ντελής, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κυψέλης κ. Μηνάς Γιαννούλης, η υποψήφια δήμαρχος κ. Σίλα Αλεξίου και κάτοικοι της περιοχής.

20230325_174448-kipseli-perifora-05.jpg


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png