Το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ναυτικών της Αίγινας, στον Άγιο Νικόλαο τον Θαλασσινό.

20230603_090202-mnimosino-02.jpg

Στον Άγιο Νικόλαο τον Θαλασσινό, τελέστηκε σήμερα το πρωί με την επιμέλεια και την φροντίδα του Συνδέσμου Ενεργών και Συνταξιούχων Ναυτικών Αίγινας "Ο Άγιος Νικόλαος", το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών των ναυτικών της Αίγινας, που έφυγαν από τη ζωή κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους. 


Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργία οι οικείοι και οι συγγενείς των ναυτικών, συγκεντρώθηκαν στην άκρη της προβλήτας, όπου τελέσθηκε το μνημόσυνο. Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης των ονομάτων από τον πρόεδρο του συνδέσμου κύριο Γιάννη Περάκη, οι συγγενείς των ναυτικών έριξαν λουλούδια στη θάλασσα.

Το μνημόσυνο είναι μία πρωτοβουλία από το Σύνδεσμο Ενεργών και Συνταξιούχων Ναυτικών Αίγινας "Ο Άγιος Νικόλαος" και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη αρχή του καλοκαιριού, στον Άγιο Νικόλαο τον Θαλασσινό.

Τη σεμνή τελετή παρακολούθησαν ο Λιμενάρχης κ. Αργύρης Φραγκούλης, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Φίλιππος Τζίτζης, κ. Νίκος Πούντος, κ. Καίτη Σαλπέα, κ. Σταμάτης Μαρμαρινός, κ. Αντώνης Ντελής, κ. Νίκος Μαρίνος, κ. Νεκτάριος Λεούσης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πέρδικας κ. Μιχάλης Μαρτής και η υποψήφια δήμαρχος κ. Σίλα Αλεξίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png