Η ιερά πανήγυρις του Αγίου Παϊσίου στον Μαραθώνα. Συμμετέχει η χορωδία της βυζαντινής μουσικής, της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, με χοράρχη τον κύριο Δημήτριο Καλομοίρη.

20230711_224342-agios-paisios-1.jpg

Με κάθε λαμπρότητα, πραγματοποιούνται και φέτος οι καθιερωμένες πανηγυρικές εκδηλώσεις, προς τιμή του Αγίου Παϊσίου, στο παρεκκλήσιο που βρίσκεται στον ενοριακό ναό της Αγίας Βαρβάρας στον Μαραθώνα.


Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και το Ε.Τ.Ε.Φ. του Ενοριακού Ναού της Αγίας Βαρβάρας στον Μαραθώνα, διοργάνωσαν εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου. Το βράδυ της Τρίτης τελέσθηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία και αγρυπνία, ενώ σήμερα στις 8 μ.μ. θα τελεσθή η Ιερά παράκλησης και μικρά λιτάνευσης Ιεράς εικόνος του Αγ. Παϊσίου. 

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 9:15 μ.μ. με την ομιλία του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτου, πατέρα Γρηγορίου Πάτρα, που θα πλαισιωθεί από την χορωδία της βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, με χοράρχη τον κύριο Δημήτριο Καλομοίρη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png