"Ως Νέκταρ". Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προβολή του ντοκιμαντέρ του Ανέστη Κορνέζου, για τον βίο και τα θαύματα του Αγίου Νεκταρίου. 

20230819_214337-00.jpg

Σε ένα πολύ μεγάλο κοινό παρουσιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου, στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου, το νέο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους του Ανέστη Κορνέζου, για τον βίο και τα θαύματα του Αγίου Νεκτάριου, με τίτλο "Ως Νέκταρ". Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον Άγιο Νεκτάριο και στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος.


Ο πατέρας Ανδρέας Ντότσικας, που έκανε την παρουσίαση, ξενάγησε τον θεατή στο ναό του Αγίου του 21ου αιώνα, παρουσιάζοντας κάθε πτυχή της ζωής του, των θαυμάτων του, αλλά και άγνωστες ιστορίες ανθρώπων που τον γνώρισαν προσωπικά. Παρουσιάζεται, επίσης, περιήγηση στον τάφο του, στο προσωπικό του δωμάτιο και στα προσωπικά του αντικείμενα.

Την προβολή του ντοκιμαντέρ προλόγισαν ο Ανέστης Κορνέζος και ο πατέρας Ανδρέας. Η είσοδος ήταν ελεύθερη με προαιρετική συμμετοχή. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Αίγινας "Ο Άγιος Διονύσιος".

Παρουσίαση: π. Ανδρέας Ντότσικας
Ένα ντοκιμαντέρ του Ανέστη Κορνέζου
Φωτογραφία / Digital management: Ειρήνη Κουνάδη
Το απολυτίκιο του Αγίου Νεκταρίου, ερμηνεύει ο αρχιμανδρίτης Νικόδημος Καβαρνός
Τον ύμνο "Αγνή Παρθένε Δέσποινα" σε διδασκαλία Μηνά Μακαρατζή, ψάλλουν οι: π.Ανδρέας Ντότσικας, π.Κωνσταντίνος Μπαρμπέρης, Μηνάς Μακαρατζής, Διονύσης Χαλδαίος, Παναγιώτης Κλήμης, Ηλίας Γαλάνης, Νικόλαος Χαλδαίος
Διάρκεια: 55 λεπτά
Με την υποστήριξη της ΚΕΔΑ και της ΣΕΠΕΔΑ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png