Η λιτανεία της εικόνας των Εισοδίων της Θεοτόκου στο κέντρο και στην παραλία της Αίγινας.

panagitsa-litania-00.jpg

Προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, τελέστηκε σήμερα το πρωί η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία, στον ενοριακό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που πανηγυρίζει. 


Ακολούθησε η λιτανεία της εικόνας στους δρόμους του κέντρου και στην παραλία της ηλιόλουστης Αίγινας, στην οποία συμμετείχαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας και του ΕΠΑΛ Αίγινας. Χθες τελέστηκε ο πανηγυρικός μεγάλος εσπερινός. Και σήμερα, μεγάλη ήταν η προσέλευση των πιστών στη σημαιοστολισμένη εκκλησία της "Παναγίτσας". Προ της απολύσεως χειροθέτησε σε οικονόμο τον π. Αναστάσιο Παπαγεωργίου, Β' Εφημέριο του ναού.

Στη λιτάνευση της εικόνα συμμετείχαν ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Κασιμάκης και ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος κ. Σωτήρης Μπήτρος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png