Η λιτανεία των Ιερών Λειψάνων και της τιμίας εικόνας του πολιούχου της Αίγινας Αγίου Διονυσίου.

20231217_105010.jpg

Η λιτανεία της εικόνας και των τιμίων λειψάνων, του πολιούχου της Αίγινας Αγίου Διονυσίου, σε κεντρικούς δρόμους και στην παραλία του νησιού, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και τη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας.  Τη λατρευτική πομπή συνόδεψε  η φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας ΜΟΥ.Σ.Α. εκπαιδευτικοί και μαθητές των σχολείων του νησιού και το σύστημα ναυτοπροσκόπων Αίγινας. 

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ κ. Σπύρος Σπυρίδων, μέλη της διοίκησης του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι των διοικητικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας του νησιού και πλήθος πιστών. Ο διήμερες πανηγυρικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του πολιούχου της Αίγινας Αγίου Διονυσίου, θα ολοκληρωθούν το απόγευμα, με τον εσπερινό, την ιερά παράκληση και τα εγκώμια στην Μητρόπολη της Αίγινας. 

Δείτε φωτογραφίες από την λιτανεία εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png