H καθιερωμένη Θεία Λειτουργία για τους μαθητές της Γ' Λυκείου, που θα λάβουν μέρος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος, στον Άγιο Νεκτάριο.

agios-nektarios-leitourgia.jpg

Ιερά Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης. Δελτίο Τύπου.

Τελέσθηκε την Πέμπτη 16η Μαΐου 2024 , εις τήν Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος (Αγίου Νεκταρίου) η καθιερωμένη Θεία Λειτουργία για τους μαθητές της Γ' Λυκείου που θα διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.ΕΦΡΑΙΜ εκπροσώπησε ο Γ . Α . Επόπτης Αιγίνης Πανοσ.Αρχμ. π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης, ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά για την συμμετοχή τους στην Θ.Λειτουργία τόνιζοντας την σπουδαιότητα της ευλογίας του Αγίου Νεκταρίου οποίος ήταν και ο ίδιος Διδάσκαλος και αγαπούσε την Εκπαίδευση, αλλά ιδιαιτέρως τα παιδιά και ευχήθηκε σε αυτόν το επίπονο αγώνα των εξετάσεων να έχουν την ευλογία Του.

Στο τέλος η Οσιωτάτη Καθηγουμένη μ. Τιμοθέη παρέθεσε κέρασμα και διένειμε "ευλογίες" σε όλα τα παιδιά στο αγαπημένο "Πεύκο" του Αγίου. Καλή επιτυχία!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.