Εορταστική η ατμόσφαιρα στο εκκλησάκι του Σωτήρος στους Αγίους.


Έχοντας όλα τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν την εορταστική ατμόσφαιρα μιας γιορτής στην καρδιά του καλοκαιριού, πραγματοποιήθηκε σήμερα αργά το απόγευμα η ακολουθία του πανηγυρικού εσπερινού στο παραθαλάσσιο, γραφικό εκκλησάκι του Σωτήρα στην περιοχή των Αγίων. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη και ήδη από τις 6 το απόγευμα προσκυνητές από τους Αγίους, τη Σουβάλα και τις γύρω περιοχές έφταναν με κάθε μέσο για να ανάψουν ένα κερί και να παρακολουθήσουν τον εσπερινό.


Η εικόνα γνώριμη στο δρόμο που κατηφορίζει προς το γραφικό εκκλησάκι, με κάθε είδους πλανόδιους πωλητές να έχουν στήσει τους πάγκους τους με την πραμάτεια τους. Καθώς το φως έπεφτε όλο και περισσότεροι προσκυνητές έφταναν με τα αυτοκίνητα τους. Η αστυνομία ρύθμιζε την κυκλοφορία. Κατανυκτική η ατμόσφαιρα και κατά τη διάρκεια της αρτοκλασίας, ενώ όλοι περίμεναν υπομονετικά ώστε να ανασπαστούν την εικόνα. Η κίνηση ήταν αμείωτη μέχρι αργά το βράδυ. Τον πανηγυρικό εσπερινό παρακολούθησε ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Σάκης Σακκιώτης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png