
Με θρησκευτική λαμπρότητα τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης, ο μεγάλος εσπερινός και η αρτοκλασία στην "Παναγίτσα", στον ενοριακό ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στην παραλία της Αίγινας, που πανηγυρίζει.
Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Στυλιανός Κουτσούκος.

Ο εφημέριος του ναού, Αρχιερατικός Επίτροπος Αίγινας, π. Νικόλαος Γαρυφάλλου, μετέφερε τις πατρικές ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ και αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν εφημέριος στον ναό, αλλά και στους συλλειτουργούντες ιερείς και στις χειροτονίες των κληρικών του έχουν τελεστεί στο ναό. Τέλος, ενημέρωσε το εκκλησίασμα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το καμπαναριό του ναού, στο οποίο θα πρέπει να πραγματοποιηθούν εργασίες.

Το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ενώ μετά τις 10 π.μ. θα ξεκινήσει η λιτάνευση της εικόνας, σε κεντρικούς δρόμους και στην παραλία της Αίγινας.

Παρέστησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φίλιππος Τζίτζης, ο πρώην δήμαρχος κ. Δημήτρης Μούρτζης και πλήθος πιστών.

