
Γραφείο Τύπου- Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης.
Με κατάνυξη τελέσθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 24ης Νοεμβρίου 2025, ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός εις την εορτάζουσα Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης Αιγίνης.
Χοροστάτησε και ομίλησε διδακτικά ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Εφραίμ με την συμμετοχή των Πατέρων της Νήσου. Ακολούθησε κέρασμα εις το Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής.
Την Κυριακή 23η Νοεμβρίου 2025, ευρισκόμενος εν Αιγίνη ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. ΕΦΡΑΙΜ , πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη εις την Ιερά Μονή Παναγίας Ελευθερώτριας όπου ευχήθηκε πατρικά στην Καθηγουμένη και στις μοναχές για την περίοδο της Τεσσαρακοστής των Αγίων Χριστουγέννων.
Την Δευτέρα 24η ιδίου ο Σεβασμιώτατος πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη εις την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσολεοντίσσης όπου ετέλεσε Ιερά Παράκληση και ευχήθηκε πατρικά στην Καθηγουμένη και στις μοναχές για την πνευματική περίοδο που διανύουμε.
Τον Σεβασμιώτατο στις περιοδείες συνόδευσαν ο Ιερολ. Διάκονος π. Χρήστος Αγγελάκης και ο σπουδαστής κ. Ζαφείρης Αλυφαντής.

