Δελτίο Τύπου Αρχιερατικής Επιτροπείας Αίγινας.


Αρχιερατική Επιτροπεία Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Την  Κυριακή 10 Οκτωβρίου στο Νεανικό Κέντρο Αιγίνης, της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, έγινε ο αγιασμός για την έναρξη του νέου κατηχητικού έτους και των άλλων νεανικών δραστηριοτήτων, απο τους υπευθύνους του Κέντρου, Πανοσ. Αρχιμ. π. Αμφιλόχιο Γελαδάκη και Οσιολ. Ιερομ. π. Σάββα Ζέρβα.

Στον  αγιασμό παρέστησαν οι κατηχητές  και κατηχήτριες του Κέντρου, πλήθος παιδιών όλων των ηλικιών, και αρκετοί γονείς. Μετά το πέρας  του αγιασμού, ακολούθησε κέρασμα και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν για αρκετή ώρα με τους φίλους τους.

Το  Νεανικό Κέντρο βρίσκεται στο κέντρο της πόλεως της Αίγινας, πλησίον του Μητροπολιτικού Ναού. Σ΄ αυτό γίνονται, κατηχητικές συνάξεις όλων των βαθμίδων και μαθήματα βυζαντινής μουσικής,  ενώ τα παιδιά στις αίθουσες του κτιρίου έχουν την δυνατότητα ν΄ ασχοληθούν με ποικίλες δραστηριότητες όπως επιτραπέζια παιχνίδια, πινγκ-πονγκ,  ηλεκτρονικά παιχνίδια, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϋ, μπιλιάρδο, δανειστική  βιβλιοθήκη, ατομικά πρωταθλήματα, προβολή ντοκιμαντέρ.

Καλή  κατηχητική χρονιά!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png