Σχολή Γονέων στην Αρχιερατική Επιτροπεία Αίγινας.


Η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, ανακοίνωσε το πρόγραμμα του 1ου κύκλου Σχολής Γονέων που θα ξεκινήσει την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στην αίθουσα της Αρχιερατικής Επιτροπείας, που βρίσκεται Καποδιστρίου 9 στο κέντρο της Αίγινας. Έχουν ανακοινωθεί τέσσερεις εισηγήσεις. Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου η παιδοψυχίατρος - θεραπεύτρια ομάδας και οικογένειας θα μιλήσει με θέμα "Ευαισθησία, το χάρισμα που εκπίπτει". Η ομιλία θα αρχίσει στις 5:00 μ.μ. Η δεύτερη εισήγηση θα γίνει την ίδια ώρα την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου. Εισηγήτρια η κυρία Δήμητρα Ανδρουλάκη, ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια, υπεύθυνη του προγράμματος ΚΕΘΕΑ - ΠΛΕΥΣΗ. Το θέμα της ομιλίας της θα είναι: "Η προβληματική χρήση του διαδικτύου και ο ρόλος των γονέων".

Η κυρία Ελπίδα Γιαννουσά, ειδική παιδαγωγός, θα αναπτύξει το θέμα "Μαθησιακές δυσκολίες, πως τις αναγνωρίζουμε και πως τις αντιμετωπίζουμε". Η εισήγηση θα γίνει την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011 στις πέντε το απόγευμα. Ο κύκλος τελειώνει με την εισήγηση της κυρίας Αθηνάς Μίχα, ψυχολόγου, ψυχοθεραπεύτριας, με θέμα "Διεργασία και λόγος, υπέρβαση στην πραγματικότητα της κρίσης". Η ομιλία θα γίνει την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα πέντε το απόγευμα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα μετά από κάθε ομιλία θα ακολουθεί διάλογος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png