Η χριστουγεννιάτικη εορτή των κατηχητικών σχολείων Αιγίνης και Αγκιστρίου.


Με  μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, στην κατάμεστη από παιδιά και γονείς αίθουσα εκδηλώσεων του Λεουσείου Ιδρύματος στην Αίγινα, η χριστουγεννιάτικη εορτή των κατηχητικών σχολείων Αιγίνης και Αγκιστρίου. Τα  παιδιά παρουσίασαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τραγούδια , παραδοσιακά  κάλαντα, ποιήματα σκετς και θεατρικά περνώντας με ενάργεια σε όλους το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων.

Στην  κυρίως ομιλία της εορτής η πρεσβυτέρα κ. Αρετή Γιαννούλη τόνισε  μεταξύ άλλων την αξία του πνευματικού εορτασμού των Χριστουγέννων ως εσωτερικού γεγονότος. Τα παιδιά παρακολούθησε ο κλήρος των νήσων καθώς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Εφραίμ. Στoν καταληκτήριο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους ιερείς για την προσφορά τους στην κατήχηση της νεότητας, τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία, και τα ίδια τα παιδιά για τα πολλαπλά μηνύματα που πέρασαν μέσω της εορτής. Τέλος όλοι πήραν ένα μικρό αναμνηστικό από τον Σεβασμιώτατο λαμβάνοντας την ευλογία του.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png