Εκδρομή λήξης κατηχητικών σχολείων Αίγινας.

Αρχιερατική Επιτροπεία Αιγίνης. Δελτίο Τύπου.
Με  τη Χάρη του Θεού και φέτος η  κατηχητική χρονιά  έφθασε στο τέλος της. Με τις ευλογίες του σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ.Εφραίμ, λειτούργησαν κατηχητικά σχολεία και ενοριακές συντροφιές  όλων των βαθμίδων, σε όλες τις ενορίες της Αρχιερατικής περιφερείας Αιγίνης , με μεγάλη επιτυχία.  Οι Κατηχητές μας, μαζί με τους υπευθύνους ιερείς νεότητας π.Σάββα Ζέρβα και π.Αμφιλόχιο Γελαδάκη , μέσα στο κλίμα της αγάπης του Χριστού,  δίδαξαν στα παιδιά, το λόγο του Θεού, τα έφεραν σε επαφή με τα μυστήρια της Εκκλησίας μας, τους γνώρισαν τους Αγίους Της  και την Παράδοσή Της, έψαλλαν, τραγούδησαν, έπαιξαν.  

Η λήξη της φετινής Κατηχητικής περιόδου πραγματοποιήθηκε με μια όμορφη εκδρομή στο μετόχι του «Ζωοδότη Χριστού» της Ιεράς Μονής Αγίας Αναστασίας, στην περιοχή της Βαγίας, το Σάββατο 30 Απριλίου. Αφού προηγήθηκε η Αναστάσιμη θεία λειτουργία και επίκαιρη διδακτική ομιλία από τον π.Αναστάσιο Μέλλο, ο οποίος ήλθε για την περίσταση, από την περιοχή του Κρανιδίου, ακολούθησε πρωινό στην τραπεζαρία, που είχαν ετοιμάσει οι αδελφές της Μονής με πολύ αγάπη και φροντίδα. Εν συνεχεία το λόγο πήρε η παιδική χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως, που υπό την επίβλεψη του π.Νικολάου Γαρυφάλλου και της μαέστρου κα.Ελένης Αθανασοπούλου απέδοσαν περίφημα Αναστάσιμους ύμνους και παραδοσιακά τραγούδια . Τέλος τα παιδιά έλαβαν τα ενθύμια τους  και είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν  παίζοντας ομαδικά παιχνίδια στον ολάνθιστο περίβολο της μονής. Καλό Καλοκαίρι – Καλή  επιτυχία στις εξετάσεις.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png