Γνωριμία με τα Κορεάτικα παραμύθια. Στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης.

Μία ιδιαίτερη εκδήλωση για παιδιά διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων της Ιεραποστολής της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Κορέας στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης. Το περιεχόμενο της εκδήλωσης αφορούσε την παρουσίαση παραμυθιών της Κορέας από δύο εκπαιδευτικούς της Αίγινας: τη δασκάλα κυρία Αρχοντούλα Γεωργοπούλου και την νηπιαγωγό κυρία Μαρία Κουνάδη. Σε αυτή, εκτός από τη διήγηση των παραμυθιών, παρουσιάστηκαν θέματα γενικότερης γνωριμίας με τα παιδιά της μακρινής χώρας, τις κατασκηνώσεις τους, τις δράσεις τους και άλλα.

Οι δύο εκπαιδευτικοί "μάγεψαν" τα παιδιά που ακούγοντας τα παραμύθια μεταφέρθηκαν σε διαφορετικά τοπία και κόσμους, ενώ έμαθαν περισσότερα για την κουλτούρα της Κορέας. Η κυρία Νομική Χαλιπήλια - Μιχαλοπούλου παρουσίασε γεωγραφικά και άλλα στοιχεία για την Κορέα, επίσης παρουσιάστηκε dvd με μουσική, ενώ έγινε και κλήρωση με δώρα. Η που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου θα επαναληφθεί την Κυριακή στις 6:45 μ.μ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png