Ο εορτασμός του Αγίου Λεοντίου.

Ο Περιβαλλοντικός και Πολιτισμικός Σύλλογος "Ο Άγιος Λεόντιος" πανηγύρισε με τον παραδοσιακό Αιγινήτικο τρόπο τον προστάτη του Άγιο Λεόντιο με μια κατανυκτική Λειτουργία στον Άγιο Μηνά της περιοχής του Λεοντίου. Μετά  τη λειτουργία οι ωραιότατοι άρτοι και τα πλούσια κεράσματα, έφεραν στους πιστούς που παρακολούθησαν την πανήγυρη όμορφες μνήμες από την παλιά Αίγινα. Ο Περιβαλλοντικός και Πολιτισμικός Σύλλογος "Ο Άγιος Λεόντιος" φροντίζει ώστε η παράδοση να συνεχιστεί.

Τα μέλη του  Συλλόγου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους καθώς εκτός από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, την πανηγυρική θεία λειτουργία παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης, ο πρώην δήμαρχος δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Κυψέλης κύριος Χρήστος Μπακόμητρος, η πρώην Νομαρχιακή Σύμβουλος κυρία Δήμητρα Στάθη, καθώς και πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων όπως η κυρία Φλώρα Αλυφαντή, η κυρία Μαρία Λυκούρη, η κυρία Γιούλη Ανταλή, οκύριος Α. Εμμανουήλ και άλλοι.

Τους καλεσμένους  χαιρέτησε η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καίτη Τύμη-Εμμανουήλ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png