Τελετή λήξης για τις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις στον Τούρλο...

Ένα υπέροχο απόγευμα επιφύλαξαν ο κλήρος, οι ομαδάρχες και τα παιδιά που πήραν μέρος στις Νεανικές Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης στην περιοχή του Τούρλου. Ο λόγος για τη γιορτή λήξης της κατασκηνωτής περιόδου που περιελάμβανε τραγούδια, θεατρικά και ομιλίες. Η γιορτή έγινε χθες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων και ανάμεσα σε άλλα δημιούργησε γλυκά συναισθήματα επιστροφής σε παιδικές αναμνήσεις, για όσους είχαν βιώσει τη ζωή των κατασκηνώσεων μερικές δεκαετίες πριν.

Η λειτουργία της κατασκήνωσης φέτος δεν ήταν βέβαιη καθώς είχε δημιουργηθεί το γνωστό ζήτημα με την παραχώρηση της περιοχής από το Ταμείο Εθνικού Στόλου, θέμα που ευτυχώς ξεπεράστηκε με την καταβολή 2.980 ευρώ, ως ενοίκιο, για την περίοδο που θα λειτουργούσε η κατασκήνωση. Για τη λειτουργία της κατασκήνωση μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κύριος Εφραίμ Στενάκης. Από φέτος οι αρχηγοί της κατασκήνωσης θα προέρχονται από τον κλήρο και για αυτή την κατασκηνωτή περίοδο αρχηγός ήταν ο πατέρας Αμφιλόχιος Γελαδάκης. Για το Δήμο Αίγινας την εορτή λήξης παρακολούθησε ο αντιδήμαρχος κύριος Φίλιππος Τζίτζης.

Δείτε φωτογραφίες από τη γιορτή λήξης εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png