Ο πανηγυρικός εσπερινός του Αγίου Νεκταρίου. ..

Με τον εσπερινό στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας ξεκίνησε σήμερα, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, το πρόγραμμα εορτασμού για τον πολιούχο προστάτη της Αίγινας Άγιο Νεκτάριο. Στις 06:30 μ.μ. ξεκίνησε η μικρή λιτανεία της εικόνας και της Τιμίας Κάρας του Αγίου Νεκταρίου από την Αγία Τριάδα στο νέο ναό. Πολύ μεγάλη η προσέλευση των πιστών φέτος, που περίμεναν για να ανασπαστούν την εικόνα. Το εκκλησίασμα παρακολούθησε την ακολουθία του εσπερινού και την αρτοκλασία, ενώ στις 10 θα ξεκινήσει, όπως κάθε χρόνο η αγρυπνία.


Η κίνηση προς τον ναό του Αγίου Νεκτάριου και το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας ήταν πολύ μεγάλη το απόγευμα και αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα το βράδυ. Αύριο το πρωί στις 10:30 θα γίνει η λιτάνευση των τιμίων Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου στην παραλία και το κέντρο της Αίγινας. Το πρόγραμμα του εορτασμού του Αγίου Νεκταρίου μπορείτε να το δείτε εδώ.

.Δείτε φωτογραφίες από τον πανηγυρικό εσπερινό εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png