Η εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου στην ενορία της "Παναγίτσας". .

Με λαμπρότητα, κάτω από την ηλιόλουστο ουρανό της Αίγινας σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της εικόνας των Εισοδίων της Θεοτόκου στην παραλία του νησιού. Στον ενοριακό ναό της "Παναγίτσας" τελέσθηκε ο όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου κ.κ. Εφραίμ, ενώ χθες είχε πραγματοποιηθεί ο πανηγυρικός μεγάλος εσπερινός. Στη σημαιοστολισμένη εκκλησία της "Παναγίτσας" η προσέλευση των πιστών ήταν μεγάλη, χθες και σήμερα το πρωί.


Στη λιτάνευση της εικόνας στην παραλία της Αίγινας, τη λατρευτική πομπή συνόδεψαν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου, με τους εκπαιδευτικούς τους, το εκκλησίασμα και τον κλήρο του νησιού. Στο δημαρχείο εψάλλη δέηση. Στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι κύριοι Νεκτάριος Κουκούλης και Φίλιππος Τζίτζης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης, και πλήθος πιστών.

.Δείτε φωτογραφίες από την πομπή εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png