Πανηγυρικός Εσπερινός στον Άγιο Διονύσιο της Παχειάς Ράχης.

Χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον ενοριακό ναό της Παχειάς Ράχης. Η εκκλησία στο παραδοσιακό χωριό της Παχειάς Ράχης ήταν σημαιοστολισμένη και η ατμόσφαιρα κατανυκτική, σε μια εορταστική ακολουθία που σηματοδοτεί για τους κατοίκους της περιοχής την είσοδο στην περίοδο των Χριστουγέννων, όπως άλλωστε και για όλο το νησί. Σήμερα το απόγευμα έγιναν και τα εγκαίνια στο αρχονταρίκι που βρίσκεται στο χώρο του ναού.


Την ακολουθία παρακολούθησαν πιστοί από την ευρύτερη περιοχή, καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο αντιδήμαρχος κύριος Φίλιππος Τζίτζης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κύριος Πέτρος Πετρίτης. Αύριο Κυριακή στη Μητρόπολη της Αίγινας θα γίνει η Δοξολογία, μετά το τέλος της οποίας θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Διονυσίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png