Γιορτινή ατμόσφαιρα στις Νεανικές Συντροφιές της Κυψέλης.

Δελτίο Τύπου.

Με την καθιερωμένη κοπή της  Αγιοβασιλόπιτας ξεκίνησαν και  πάλι τις συναντήσεις τους  το Σάββατο 14 Ιανουαρίου,   οι Νεανικές Συντροφιές της Ενορίας της Κυψέλης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης  το απόγευμα του Σαββάτου. Ο εφημέριος π. Νεκτάριος Κουκούλης ευλόγησε την πίτα και είχε την ευκαιρία να ευχηθεί στα παιδιά όλων των βαθμίδων για τη νέα χρονιά, τονίζοντας την κρισιμότητα των καιρών μας αλλά και την μοναδική ευκαιρία που μας παρουσιάζεται να εμπιστευτούμε τη ζωή μας στα χέρια του Θεού.  Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του κ. Μπήτρο Γεώργιο, δ. Χαλδαίου Μαριάνθη, δ. Λυκούρη Μαρία και δ. Μάρθα Τριανταφύλλου για την προσφορά τους και επαίνεσε τα παιδιά για την μεγάλη ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της Εκκλησίας.

Η ενορία της Κυψέλης συνέχισε,  έχει προσφέρει αξιόλογα στελέχη στην Εκκλησία, κληρικούς, επισκόπους και λαϊκούς συνεργάτες. Αυτή η προσφορά αριθμεί παράδοση χρόνων. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο χαιρετισμός του Γυμνασιάρχη κ. Γ. Μπήτρου ο οποίος υπενθύμισε πως από τις Νεανικές Συντροφιές της Κυψέλης έχουν προέλθει πολλά στελέχη ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν  τα φωτεινά και χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών που αφήνουν έτσι πολλές χαραμάδες αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png