Με τη δοξολογία στο Μητροπολιτικό ναό ξεκίνησαν οι κεντρικές εορταστικές εκδηλώσεις στην Αίγινα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. .

Συνοδευόμενοι από αστυνομική δύναμη προσήλθαν στο Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας οι επίσημοι του Δήμου Αίγινας προκειμένου να παρακολουθήσουν τη δοξολογία για τις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου. Τη δοξολογία εκτός από το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη, τα μέλη της Δημοτικής Αρχής, παρακολούθησαν εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας του νησιού, εκπρόσωποι φορέων καθώς και ο βουλευτής της Α' Πειραιά κύριος Παναγιώτης Μελάς και ο  Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κύριος Δημήτρης Κατσικάρης.


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στη δοξολογία παρευρέθηκαν οι σημαιοφόροι της εκπαιδευτικής κοινότητας και άλλων φορέων του νησιού. Μετά το τέλος της δοξολογίας οι επίσημοι κατευθύνθηκαν και πάλι συνοδεία αστυνομικής δύναμης προς το Ηρώο Πεσόντων για την καθιερωμένη δέηση, την εκφώνηση του πανηγυρικού λόγου της ημέρας και την κατάθεση στεφάνων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png