Εκδήλωση για τη λήξη των ενοριακών συνάξεων μελέτης της Αγίας Γραφής.

Αρχιερατεία Αιγίνης. Δελτίο Τύπου.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28 Μαΐου, στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσολεόντισσας, η λήξη των ενοριακών συνάξεων μελέτης της Αγίας Γραφής της νήσου Αιγίνης.

Ιδιαιτέρα ευλογία, η παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Εφραίμ, ο οποίος χοροστάτησε στον εσπερινό, ανέπεμψε δέηση στον Κύριο και την Παναγία μας για τους διδάσκοντες και διδασκομένους στις συνάξεις, και ομίλησε εμπνευσμένα και συγκινητικά στο πολυπληθές εκκλησίασμα. Μεταξύ άλλων είπε ότι αυτό που χρειαζόμαστε όσο ο,τιδήποτε άλλο στις μέρες μας είναι η ενότητα, μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Συνέχισε λέγοντας ότι η Εκκλησία είναι ο χώρος που ενώνονται ἐν ὑπακοῇ οι πιστοί, και η πνευματική τροφός όλων μας, θρέφοντάς μας δια των Αγίων της Μυστηρίων.

Μετά το πέρας του εσπερινού ο Σεβασμιώτατος διένειμε σε όλους βιβλίο αναμνηστικό της λήξεως. Ακολούθησε κέρασμα στο αρχονταρίκι της Μόνης, όπου εδόθη η ευκαιρία για συμπνευματισμό και συζήτηση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png