Πανήγυρις Συνάξεως Αιγινητών Αγίων, στην ενορία του Αγίου Θωμά. .

Tους Αιγινήτες Αγίους Κρίσπο, Λεόντιο, Ιούλιο και Ιουλιανό, την Οσία Αθανασία, την Οσία Θεοδώρα, την Οσία Θεοπίστη, τον Όσιο Λουκά, τον Άγιο Διονύσιο, τον Άγιο Νεκτάριο και τον Άγιο Σάββα τον νέο, γιορτάζει τη Δευτέρα η Ορθόδοξη Εκκλησία. Σήμερα το απόγευμα στον ενοριακό ναό του Αγίου Θωμά στο Λιβάδι, πραγματοποιήθηκε ο πανηγυρικός εσπερινός, η αρτοκλασία και λίγο μετά τις 9 το βράδυ η περιφορά της εικόνας και λειψάνων στους δρόμους πέριξ του ναού.


Στον σημαιοστολισμένο η προσέλευση των πιστών από τη γύρω περιοχή ήταν πολύ μεγάλη, ενώ την ακολουθία παρακολούθησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κύριοι Φίλιππος Τζίτζης, Χαράλαμπος Μαράκης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κυψέλης κύριος Χρήστος Μπακόμητρος.  Σύμφωνα με το πρόγραμμα, αύριο το πρωί  στις 7.30 π.μ. θα γίνει η έναρξη του όρθρου και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή του Κλήρου του νησιού, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Εφραίμ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png