Δράση από το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας Αγίου Νικολάου για το Νοσοκομείο Αίγινας. .

Μέχρι το Σάββατο 13 Οκτωβρίου θα παραμείνει ανοικτό το bazaar που ξεκίνησε να λειτουργεί σήμερα στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών στο κέντρο της Αίγινας. Η δράση προέρχεται από το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας Αγίου Νικολάου και έχει σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου Αίγινας "Άγιος Διονύσιος". Το bazaar περιλαμβάνει πολύ καλής ποιότητας ρούχα και υποδήματα τα οποία έχουν προσφέρει οι κυρίες του Φιλόπτωχου Ταμείου. Τα είδη αυτά συγκεντρώνονται στο γυναικωνίτη της εκκλησίας, σε μία προσπάθεια που τα μέλη της την χαρακτηρίζουν ως "τράπεζα αγάπης", καθώς έχει κοινωνικό χαρακτήρα και στόχο να βοηθηθούν όσοι έχουν ανάγκη.


Στο bazaar αυτά τα είδη τα οποία είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ποιότητα διατίθενται για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Αίγινας σε χαμηλές τιμές που κυμαίνονται από 1 - 10 ευρώ. Μία παρόμοια δράση είχε πραγματοποιηθεί και στις αρχές του καλοκαιριού. Τα μέλη του φιλόπτωχου ταμείου του Αγίου Νικολάου, καλούν τους κατοίκους του νησιού να επισκεφθούν το bazaar ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την πρωτοβουλία στήριξης του νοσοκομείου, που αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα. Οι  ώρες λειτουργίας είναι 10 π.μ. έως 1 μ.μ. και 5 μ.μ. έως 8 μ.μ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png