"Χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα της Μάλτας". Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Σύλλογο Φίλων Ιεραποστολής Ορθοδόξου Εκκλησίας της Κορέας.

"Χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα της Μάλτας", ήταν ο τίτλος της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Κέντρο Νεότητας Αίγινας, από το Σύλλογο Φίλων Ιεραποστολής Ορθοδόξου Εκκλησίας της Κορέας. Την εκδήλωση προλόγισε εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου ο κύριος Νεκτάριος Λαβούτας, που παρουσίασε και τον προσκεκλημένο της εκδήλωσης. τον ο κύριο Martin Zammit, καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μάλτας, φιλέλληνας, που έχει αγαπήσει ιδιαίτερα την Αίγινα και μοιράστηκε με το κοινό τα χριστουγεννιάτικα έθιμα της πατρίδας του, πλαισιωμένα με φωτογραφίες και video.


Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τη παιδική χορωδία της Ι. Μητροπόλεως, που τραγούδησε χριστουγεννιάτικα κάλαντα της Μάλτας, ενώ χαιρετισμό απεύθηνε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης. Ακολούθησε μία σύντομη ομιλία από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κύριο Εφραίμ, ο οποίος θέλοντας να παρουσιάσει το βαθύτερο θρησκευτικό νόημα τον εορτών, διάβασε στο κοινό ένα κείμενο από το βιβλίο του Σταύρου Ζουμπουλάκη, "Η αδερφή μου". Μετά το τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκε τσάι, στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο του Κέντρου Νεότητας.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png