Εκδήλωση προς τιμή του Αποστόλου Κρίσπου από το Σύλλογο Προόδου & Αλληλεγγύης Αγίων, Βαθέος και Σουβάλας.

Εκδήλωση αναφορικά με τη ζωή και το έργο του πρώτου Επισκόπου της Αίγινας, του απόστολου Κρίπου, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα από το Σύλλογο Προόδου & Αλληλεγγύης Αγίων, Βαθέος και Σουβάλας. Η εκκλησιαστική εκδήλωση διοργανώθηκε στα πλαίσια του εορτασμού του και έγινε στον ναό του αγίου Κρίσπου στην περιοχή των Αγίων. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό από τον πρόεδρο του συλλόγου κύριο Παναγιώτη Χελιώτη, ενώ ακολούθησε μία αναλυτική ομιλία για το επισκοπικό και αποστολικό έργο του αγίου Κρίσπου, στην οποία παρατέθηκαν στοιχεία τα οποία δεν ήταν ευρέως γνωστά.


Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με ύμνους από τη Βυζαντινή Χορωδία Αίγινας, Μετά την ολοκλήρωσή της προσεφέρθησαν κεράσματα στο κοινό, με φροντίδα του Συλλόγου Προόδου & Αλληλεγγύης Αγίων, Βαθέος και Σουβάλας. Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης, η διοικητής του Α.Τ. Αίγινας κυρία Αργυρώ Γκαρή και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κύριος Σωτήρης Μαλτέζος.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png