Γιορτή λήξης στο δημοτικό σχολείο Βαθέος.

Την καλή παράδοση που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια, συνέχισε και φέτος το Δημοτικό Σχολείο Βαθέος, παρουσιάζοντας μία όμορφη και προσεγμένη γιορτή λήξης. Η γιορτή ξεκίνησε με τα νήπια, τα οποία παρουσίασαν ένα σκετς για τους θεούς του Ολύμπου. Τα πολύ πολύ όμορφα κουστούμια συνόδεψαν τα φωτεινά χαμόγελα των παιδιών. Μετά την ολοκλήρωση της γιορτής του νηπιαγωγείου, το λόγο πήρε η κυρία Καίτη Σαλπέα, με την ιδιότητά της ως προέδρου της πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αίγινας. Η κυρία Σαλπέα κάλεσε τους γονείς να μην εγκαταλείψουν το δημοτικό σχολείο του Βαθέος, στο πλαίσιο των προσπαθειών που γίνονται προκειμένου να παραμείνουν οι μαθητές στα σχολεία της Περιφέρειας.

Ακολούθως το λόγο έλαβε ο διευθυντής του σχολείου κύριος Γιώργος Τσολάκος, που ευχαρίστησε τους δασκάλους και τους νηπιαγωγούς, τον σύλλογο γονέων και κηδεμών του σχολείου και βέβαια τους γονείς των παιδιών. Στη συνέχεια το λόγο πήρε εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων που μετέφερε τις ευχαριστίες των μελών του συλλόγου, προς όσους βοηθούν το σχολείο σε διάφορες δραστηριότητές του.
Ακολούθησε μία σκετς στα Αγγλικά, το οποίο παρουσίασε το θρύλο του Βασιλιά Αρθούρου, ενώ η γιορτή συνεχίστηκε με τους μαθητές της 6ης τάξης, που η επόμενη σχολική χρονιά θα τους βρει σε άλλο σχολείο, να μιλούν για τη σχολική ζωή στο δημοτικό. Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κεράσματα.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Νίκος Οικονόμου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κυρία Καίτη Σαλπέα και κύριος Στέλιος Πάλλης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κύριος Ηλίας Γρυπαίος, οι γονείς και οι συγγενείς των μαθητών που απόλαυσαν μία όμορφη σχολική γιορτή.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png