Πολύχρωμη και γεμάτη ρυθμό, η γιορτή λήξης του σχολικού έτους στο Δημοτικό Σχολείο της Πέρδικας.

Video: Αιμιλία Κανελλά - Ρωπαΐτη.
Πολύχρωμη και γεμάτη ρυθμό ήταν η γιορτή λήξης του σχολικού έτους, που διοργάνωσαν οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς του Δημοτικού Σχολείου Πέρδικας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία της διευθύντριας του σχολείου κυρίας Σωζίας Αποσπόρη κατά την οποία αναφέρθηκε στο έργο που επιτέλεσαν τη χρονιά που πέρασε οι εκπαιδευτικοί του δημοτικού, ευχαριστώντας παράλληλαι όσους βοήθησαν κάνοντας κάθε είδους προσφορά προς το σχολείο και τους μαθητές του.

Η κυρία Αποσπόρη έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους μαθητές που παρέλαβε στην πρώτη τάξη μερικά χρόνια πριν και φέτος, μεγάλα παιδιά πια, αποφοιτούν από το δημοτικό και η καινούργια χρονιά θα τους βρει στο γυμνάσιο. Μιλώντας γι αυτή τη σπουδαία στιγμή, τους έδωσε προσωπικά από ένα αναμνηστικό δώρο.

Η όμορφη εκδήλωση συνεχίστηκε με χορό και τραγούδι, "στιγμιότυπα" από αγαπημένες ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, ειδήσεις και ανταποκρίσεις από το "Τηλε Πέρδικα" έναν τηλεοπτικό σταθμό, μέσα από τον οποίο τα παιδιά προσέφεραν άφθονο γέλιο στο κοινό. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κεράσματα και ευχές καλό καλοκαίρι!