Αναρτήθηκαν οι βαθμοί των Πανελλαδικών Εξετάσεων στο Γενικό Λύκειο Αίγινας. Αισιοδοξία για πολύ καλά αποτελέσματα.


 
Τέλος έλαβε η αγωνία δεκάδων υποψηφίων της Αίγινας, που συμμετείχαν φέτος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, καθώς οι βαθμολογίες αναρτήθηκαν το πρωί στον πίνακα ανακοινώσεων του Γενικού Λυκείου Αίγινας και βέβαια στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας. Να σημειώσουμε ότι στο ΕΠΑΛ Αίγινας τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν την ερχόμενη Τετάρτη 22 Ιουνίου, όπως και στην ιστοσελίδα του υπουργείου. Παράλληλα,  σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας ξεκίνησαν ήδη οι διαδικασίες για την υποβολή μηχανογραφικών δελτίων (Μ.Δ.) 2016, οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Δήλωση στο Aegina Portal έκανε ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου Αίγινας κύριος Γιάννης Πούντος, ο οποίος βλέπει για μία ακόμη χρονιά τους μαθητές του Λυκείου του να φέρνουν πολύ καλά αποτελέσματα. "Είναι γεγονός ότι το Γενικό Λύκειο Αίγινας έχει θέσει ψηλά τον πήχη τα τελευταία χρόνια, όσο αφορά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Μπορούμε να πούμε ότι το ίδιο συνέβη και φέτος, παρότι διατηρούμε μία επιφύλαξη επειδή δεν έχουμε συγκριτικά στοιχεία, μιας και οι εξετάσεις αυτές είναι διαφορετικές από τις περσινές. Μπορούμε όμως να πούμε ότι υπάρχει μία διάχυτη αισιοδοξία ότι τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά", είπε ο κύριος Πούντος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png