Η γιορτή αποφοίτησης του τμήματος Αίγινας, του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας.

Μία νοσταλγική βόλτα στο παρελθόν, αποτελούσε η εργασία που παρουσίασαν οι μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Πειραιά, τμήματος Αίγινας, που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο διευθυντής του Σ.Δ.Ε. Πειραιά κύριος Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος και ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αίγινας κύριος Νίκος Οικονόμου. Και βέβαια οι μαθητές, απόφοιτοι πια, που ολοκλήρωναν κι αυτόν τον κύκλο σπουδών, είχαν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι, ωστόσο ο κύριος Αναγνωστόπουλος, αφού τους συνεχάρη επισήμανε τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετώπισε το Σ.Δ.Ε. φέτος, αλλά και για την επόμενη χρονιά: "Έχουμε φτάσει στο σημείο τώρα, να μην έχουμε για του χρόνου πρώτο κύκλο", επισήμανε.

Στο χαιρετισμό του ο κύριος Οικονόμου είπε ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να ξεκινήσει κανονικά ο πρώτος κύκλος, κι ότι υπάρχουν ήδη μαθητές που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και θα συμπληρώσουν τον απαραίτητο αριθμό ώστε να λειτουργήσει το τμήμα (θα πρέπει εγγραφούν 12 μαθητές). Ο κύριος Οικονόμου έκανε αναφορά και στην πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Παιδείας και του Δημοτικού Συμβουλίου για τη λειτουργία απογευματινού λυκείου (ΕΠΑΛ) , ένας θερμός που εάν λειτουργήσει θα βοηθήσει τους σημερινούς αποφοίτους να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο λύκειο.

"Αντιμετωπίζουμε κάποιες δυσκολίες και θα χρειαστεί να συγκεντρώσουμε αριθμό μαθητών οι οποίοι θα μπορούν να στελεχώσουν και να φοιτήσουν στο σχολείο. Είναι πολλά τα προβλήματα", είπε ο κύριος Οικονόμου, που υποσχέθηκε ωστόσο η Επιτροπή Παιδείας να παρακολουθεί και να βρίσκεται δίπλα σε αυτό το θέμα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png