"Μεγάλη επιτυχία", χαρακτήρισε ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Αίγινας κ. Γιάννης Πούντος τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016.

Ως μία "Μεγάλη επιτυχία, καλύτερη από την περσινή μεγάλη επιτυχία", χαρακτήρισε ο  Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Αίγινας κ. Γιάννης Πούντος τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016. Τα αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν στο Γ.Ε.Λ. Αίγινας σήμερα στις 11 το πρωί, όπως άλλωστε και στα υπόλοιπα λύκεια της χώρας, έδειξαν ότι 41 από τους υποψηφίους είναι νέοι φοιτητές σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ. "Θέλουμε ως σχολείο να συγχαρούμε τους πρώην μαθητές μας και νυν φοιτητές και να τους ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία, να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να έχουν μία καλή φοιτητική ζωή. Τα αποτελέσματα αυτά έρχονται ως επιστέγασμα του κόπου και των προσπαθειών κυρίως των παιδιών και δευτερευόντως των γονέων τους, που στάθηκαν συμπαραστάτες στον αγώνα τους και τον εκπαιδευτικών σε όποια θέση και αν βρίσκονται αυτοί", είπε ο κύριος Γιάννης Πούντος μιλώντας στο Aegina Portal.

Ο κύριος Πούντος ευχήθηκε για τους νέους φοιτητές, να μην χρειαστεί να μεταναστεύουν για να βρουν δουλειά: "Εύχομαι αυτά τα παιδιά να βρουν δουλειά στην Ελλάδα και να παραμείνουν εδώ, ενισχύοντας την πατρίδα μας και τον τόπο τους" .

Για του μαθητές που δεν κατάφεραν να πετύχουν στις πανελλαδικές, είπε ότι η ζωή δεν είναι μόνο πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά και προκλήσεις μέσα από τις οποίες μπορεί να πετύχει κανείς τα όνειρά του.
Να σημειώσουμε ότι τα αποτελέσματα που έχουν δημοσιευθεί αφορούν το 90% του νέου συστήματος, ενώ δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί τα αποτελέσματα του παλιού.

Τέλος, ο κύριος Πούντος δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στο τρίτο Θερινό Σχολείο Φυσικής, που διοργανώνεται και φέτος στο ΓΕΛ και ξεκινά αύριο Πέμπτη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png