Βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων, "Students of the year" και προβολή ταινίας για τους μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Παυλινέρη Στέλλα.

Μία υπέροχη βραδιά προσέφερε στους μαθητές του το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Διά Βίου Μάθησης Παυλινέρη Στέλλα, σε εκδήλωση για τη βράβευση των επιτυχόντων μαθητών των "Students of the year", που πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στην κινηματογράφο "Άνεσις". Την εκδήλωση προλόγισε η κυρία Στέλλα Παυλινέρη η οποία συνεχάρη τους του μαθητές για την επιτυχία τους, ενώ ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς του κέντρου για τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουν.

Η όμορφη εκδήλωση εκτός από τις απονομές, περιελάμβανε μία σειρά από κληρώσεις για τα βιβλία της χρονιάς, αλλά και έναν τυχερό μαθητή που κέρδισε ένα δωρεάν εισιτήριο για το ταξίδι στο Λονδίνο που έχει προγραμματίσει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παυλινέρη Στέλλα.Οι ευχάριστες εκπλήξεις ήταν αρκετές, ενώ μετά την ομαδική φωτογράφιση οι μαθητές του κέντρου απόλαυσαν μία ταινία animation, προσφορά του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Παυλινέρη Στέλλα για όλους τους μαθητές.

Δείτε φωτογραφίες απο την εκδήλωση εδώ.