Βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων, "Students of the year" και προβολή ταινίας για τους μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Παυλινέρη Στέλλα.

Μία υπέροχη βραδιά προσέφερε στους μαθητές του το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Διά Βίου Μάθησης Παυλινέρη Στέλλα, σε εκδήλωση για τη βράβευση των επιτυχόντων μαθητών των "Students of the year", που πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στην κινηματογράφο "Άνεσις". Την εκδήλωση προλόγισε η κυρία Στέλλα Παυλινέρη η οποία συνεχάρη τους του μαθητές για την επιτυχία τους, ενώ ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς του κέντρου για τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουν.

Η όμορφη εκδήλωση εκτός από τις απονομές, περιελάμβανε μία σειρά από κληρώσεις για τα βιβλία της χρονιάς, αλλά και έναν τυχερό μαθητή που κέρδισε ένα δωρεάν εισιτήριο για το ταξίδι στο Λονδίνο που έχει προγραμματίσει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παυλινέρη Στέλλα.Οι ευχάριστες εκπλήξεις ήταν αρκετές, ενώ μετά την ομαδική φωτογράφιση οι μαθητές του κέντρου απόλαυσαν μία ταινία animation, προσφορά του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Παυλινέρη Στέλλα για όλους τους μαθητές.

Δείτε φωτογραφίες απο την εκδήλωση εδώ.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png