Εγκαίνια και χριστουγεννιάτικη γιορτή της "Ευρωγνώσης" στην Αίγινα.


Στιγμές χαράς, με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, μουσική και δώρα, έζησαν οι μαθητές του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών "Ευρωγνώση". Το τοπικό Κέντρο της Αίγινας, του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ευρωπαϊκών Γλωσσών "Ευρωγνώση", ξεκίνησε τη λειτουργία του στο νησί λίγους μήνες πριν και την Κυριακή έκανε την εκδήλωση των εγκαινίων του. Η εκδήλωση έγινε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου που βρίσκονται στην οδό Ιουλίας Κάτσα και Ελλάνιου Διός στο κέντρο του νησιού. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν από τη διευθύντρια του Κέντρου κυρία Κατερίνα Βάρτζελη στις αίθουσες διδασκαλίες της "Ευρωγνώσης" και να δουν τον σύγχρονο εκπαιδευτικό εξοπλισμό που διαθέτει.

Μετά την τελετή του αγιασμού οι μαθητές, οι γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Κέντρου, συνέχισαν με το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης που ήταν η χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο καφέ "Κέντρο Διερχομένων' που βρίσκεται απέναντι από το κτίριο. Εκεί οι μικροί μαθητές μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους τραγούδησαν γιορτινά τραγούδια, απόλαυσαν κεράσματα και γλυκίσματα, έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν με τον Alf, τη μασκότ της "Ευρωγνώσης", έναν τεράστιο, γλυκύτατο μπλε εξωγήινο που δεν χάλασε χατήρι στους μικρούς μαθητές!

Η κυρία Κατερίνα Βάρτζελη και οι εκπαιδευτικοί του Κέντρου κυρίες: Άντζυ Ζησιμάτου, Μόνικα Αποσπόρη, Γωγώ Ασημακοπούλου, Νίκη Βάρτζελη, Σελίνα Ζησιμάτου και Μαρία Πετρίτου, ευχήθηκαν καλές γιορτές, ευτυχισμένη η νέα χρονιά και προσέφεραν δώρα στους μαθητές του Κέντρου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png