Ο κ. Γιάννης Πούντος για την υποβολή δηλώσεων στις Πανελλαδικές και το πρόγραμμα: "Η Φυσική Μαγεύει στην Αίγινα 2-3 Μαρτίου 2017".


Για θέματα της υποβολής δηλώσεων, που αφορά στη συμμετοχή των υποψηφίων στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2017, μίλησε στο Aegina Portal ο διευθυντής του ΓΕΛ Αίγινας κύριος Γιάννης Πούντος. Ο κύριος Πούντος θέλησε να επιστήσει την προσοχή στους υποψηφίους, καθώς η περίοδος υποβολής που ξεκίνησε χθες λήγει στις 2 Μαρτίου. Το σχολείο έχουν ήδη επισκεφθεί μαθητές και υποψήφιοι άλλων ετών για να υποβάλλουν τη δήλωσή τους. Επίσης, ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους ότι το Σαββατοκύριακο το σχολείο θα παραμείνει ανοιχτό, ώστε να διευρυνθεί ο περιορισμένος χρόνος για την υποβολή των δηλώσεων από τους υποψηφίους.

Στο Γενικό Λύκειο Αίγινας μία ομάδα καθηγητών, είναι έτοιμοι να βοηθήσει τους υποψηφίους στην καλύτερη επιλογή των μαθημάτων που θα συμπληρώσουν και που θα τους ανοίξουν τα αντίστοιχα επιστημονικά πεδία. Οι απόφοιτοι μαθητές χρειάζεται να έχουν μαζί τους ένα φωτοαντίγραφο του απολυτηρίου. Οι μαθητές του σχολείου δεν χρειάζεται να έχουν μαζί τους κάποιο παραστατικό.

"Η ημερομηνία είναι οριστική", τόνισε ο κύριος Πούντος, εξηγώντας ότι μετά την παρέλευση αυτής της ημερομηνίας κλείνει το σύστημα και δεν μπορεί να υποβληθεί καμία δήλωση.

Παράλληλα, από το σχολείο γίνεται ενημέρωση, σύμφωνα με τις αλλαγές που υπάρχουν στη δημιουργία νέων τμημάτων τόσο των ΑΕΙ, όσο και των ΤΕΙ. "Επειδή υπάρχουν αλλαγές, οι μαθητές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί", επισήμανε ο κύριος Πούντος.

"Οι μαθητές του σχολείου μας την Τρίτη φεύγουν για την πολυήμερη εκδρομή και άρα ο χρόνος που μπορούν να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά είναι πολύ περιορισμένος", είπε ο κύριος Γιάννης Πούντος.

Τέλος, ο κύριος Πούντος ενημέρωσε για το πρόγραμμα: "Η Φυσική Μαγεύει στην Αίγινα 2-3 Μαρτίου 2017", σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών. Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα της ένωσης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png