Αξιόλογα αποτελέσματα έφεραν οι ομάδες του ΓΕΛ στο μαθητικό πρωτάθλημα. Ο κ. Θωμάς Κουρκούνας μιλά για την φετινή προσπάθεια.


Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειξαν οι μαθητές του ΓΕΛ Αίγινας από την αρχή της χρονιάς για τις ομάδες του σχολείου, έφερε αξιόλογα αποτελέσματα με τη συμμετοχή τους στο μαθητικό πρωτάθλημα. Ο καθηγητής φυσικής αγωγής κύριος Θωμάς Κουρκούνας, μίλησε στο Aegina Portal για τα θετικά αποτελέσματα που έφερε αυτή τη προσπάθεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΓΕΛ, τα πήγε τόσο καλά που έφτασε στον τελικό και ηττήθηκε από την αντίπαλη ομάδα στη διαδικασία των πέναλτι με 3-2.

Επίσης, με πολύ καλές εμφανίσεις έφτασαν μέχρι τους προημιτελικούς οι ομάδες του μπάσκετ και το ποδοσφαίρου των αγοριών, ενώ η γυναικεία ομάδα του volley διεκδικεί με αξιώσεις τη συμμετοχή της στον τελικό. Αύριο μάλιστα δίνουν έναν πολύ σημαντικό αγώνα για την πρόκρισή τους.

Ο κύριος Κουρκούνας ευχαρίστησε τους μαθητές για τις προσπάθειες που κατέβαλαν και τις ώρες που αφιέρωσαν στην προπόνηση, αλλά και τον διευθυντή του σχολείου κύριο Γιάννη Πούντο, καθώς και το Σύλλογο Διδασκόντων για τη βοήθεια που προσέφεραν.