Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις του Πανεπιστημίου Cambridge στην Ευρωγνώση Αίγινας.


Δελτίο Τύπου.
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις του Πανεπιστημίου Cambridge  στο μοναδικό κλειστό εξεταστικό κέντρο του νησιού μας, την Ευρωγνώση Αίγινας. Οι μαθητές της Σχολής επιπέδων από Junior, A1, A2, B1, B2, C1 και C2 απολαμβάνουν πολλαπλά προνόμια με το να εξετάζονται αποκλειστικά από την ομάδα των καθηγητών του Cambridge γραπτώς και προφορικώς στον τόπο τους, παρέα με τους συμμαθητές τους χωρίς περιττή ταλαιπωρία και έξοδα μετακίνησης. Μετά το πέρας των εξετάσεων ακολούθησε ice cream party στο Inn On The Beach  για τους σπουδαστές και τους γονείς.
Ταυτόχρονα, οι σπουδαστές μας MSU C2 PROFICIENCY είχαν την ξεχωριστή εμπειρία να εξεταστούν αποκλειστικά στο DEREE όπου τους έγινε ξενάγηση στο Campus του American College of Greece.
Με τη λήξη αυτού του λαμπρού ακαδημαικού έτους ευχαριστούμε τους γονείς των σπουδαστών για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείχνουν και ανακοινώνουμε τα εξής:
Απονομή των απολυτηρίων όλων των σπουδαστών μας από την Ευρωγνώση την Κυριακή 18 Ιουνίου.
Το ετήσιο εκπαιδευτικό μας ταξίδι στην Κρήτη με ξενάγηση από τους καθηγητές μας στα Αγγλικά και Γαλλικά στο τέλος Ιουνίου.
Τα καλοκαιρινά μας εντατικά τμήματα ξεκινούν με το πέρας της σχολικής χρονιάς.
 Η Ευρωγνώση Αίγινας με σκοπό να συνεισφέρει στη σωστή εκπαίδευση των μικρών μας μαθητών προσφέρει δωρεάν ένα μήνα SUMMER CAMP γεμάτο γνώση και διασκέδαση στα Αγγλικά!
Η Διεύθυνση της Σχολής και όλη η ομάδα των καθηγητών ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά της Αίγινας καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png