"Ο γλάρος Ιωνάθαν". Μια πτήση στην ελευθερία από τη θεατρική ομάδα του 2ου Γυμνασίου Αίγινας.


Συνεχίζοντας την καλή παράδοση των επιτυχημένων θεατρικών παραστάσεων, το 2ο Γυμνάσιο Αίγινας παρουσίασε αυτό το Σαββατοκύριακο το έργο "Ο γλάρος  Ιωνάθαν" που βασίζεται στο βιβλίο του Richard Bach. Την θεατρική παράσταση παρουσίασε στο κοινό ο διευθυντής του σχολείου κύριος Γιώργος Μπήτρος ο οποίος έκανε τη διασκευή και την σκηνοθεσία του έργου.

Την κίνηση δίδαξε ο ηθοποιός Βαγγέλης Πιτσιλός.Η θεατρική ομάδα του γυμνασίου της Κυψέλης λειτουργεί παράλληλα με την ομάδα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. Αριθμεί πάνω από δέκα χρόνια λειτουργίας και είναι αυτή η ομάδα που γέννησε τη θεατρική ομάδα Κυψέλης, που την αποτελούν μεγαλύτερα παιδιά και νέοι πλέον που έχουν αποφοιτήσει από σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Δείτε φωτογραφίες από την θεατρική παράσταση εδώ.

Το κοινό που τίμησε και αυτή τη φορά τις προσπάθειες της σχολικής θεατρικής ομάδας, χειροκρότησε θερμά τις προσπάθειες των μαθητών, αλλά και των συντελεστών που εργάστηκαν για αυτή τη θεατρική παράσταση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png