Θερινό Σχολείο Φυσικής στο Γενικό Λύκειο Αίγινας από 27 έως 31 Αυγούστου.


Το Γενικό Λύκειο Αίγινας σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών και τον Δήμο Αίγινας, διοργανώνουν και φέτος το Θερινό Σχολείο Φυσικής το οποίο θα διαρκέσει από 27 έως 31 Αυγούστου. "Είμαστε περήφανοι σαν σχολείο γιατί έχουμε μία συνεχή παρουσία τα τελευταία χρόνια και δεν νομίζω να υπάρχει άλλο σχολείο που να έχει τόσες παρουσίες σε θερινά σχολεία, όσες το Γενικό Λύκειο Αίγινας", είπε ο διευθυντής του ΓΕΛ κύριος Γιάννης Πούντος, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Aegina Portal.

Στο θερινό σχολείο θα διδάξουν στους μαθητές του θα το παρακολουθήσουν σημαντικότατοι πανεπιστημιακοί. Να σημειώσουμε ότι οι θέσεις που αφορούν τους μαθητές από τα υπόλοιπα σχολεία της Ελλάδας, έχουν κλείσει αρκετό καιρό πριν. Ο κύριος Πούντος εξηγώντας τους σκοπούς του Θερινού Σχολείου είπε: "Σκοπός του θερινού σχολείου είναι η διδασκαλία της φυσικής να καταστήσει τους μαθητές ικανούς να εκτιμούν το φυσικό κόσμο και να συμβάλλουν στη λήψη αποφάσεων σχετικών με τις μεταβολές, που η ανθρώπινη δραστηριότητα επιφέρει σε αυτόν, χρησιμοποιώντας την επιστημονική γνώση, αναγνωρίζοντας ερωτήματα και εξάγοντας συμπεράσματα που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα. Στόχος του Θερινού σχολείου είναι να μελετούν και να αξιολογούν τα δεδομένα που έχουν συλλέξει από την παρατήρηση την πειραματική διαδικασία, να χρησιμοποιούν την επιστημονική γνώση και μέθοδο καθώς και τις έννοιες που τις περιέχουν, να εφαρμόζουν τις γνώσεις στις ανθρώπινες δραστηριότητες".

Στο Θερινό Σχολείο Φυσικής εκτός Αίγινας, θα φιλοξενηθούν 40 μαθητές.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png