Επιστολή από τους μαθητές του ΕΠΑΛ Αίγινας. Διαμαρτύρονται για την έλλειψη καθηγητή φιλολογικών μαθημάτων.


Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλαν σήμερα οι μαθητές του ΕΠΑΛ, στο Δήμαρχο Αίγινας και στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά. Η επιστολή αναφέρει τα ακόλουθα: Εμείς οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αίγινας, διαμαρτυρόμαστε για την έλλειψη καθηγητή φιλολογικών μαθημάτων από το σχολείο μας. Αποτέλεσμα της αδιανόητης καθυστέρησης είναι η μη εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μας μονάδας και η εξίσου σημαντική στέρηση μας από το αγαθό της δωρεάν παιδείας. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η σχολική χρονιά έχει προχωρήσει ήδη αρκετά και δεν έχει γίνει ούτε μία ώρα από οποιοδήποτε σχετικό μάθημα .Οι μαθητές δεν συμπληρώνουμε το πλήρες ημερήσιο πρόγραμμα μαθημάτων και έχουμε κενά. Επίσης τα παιδιά της Γ Λυκείου φέτος θα κληθούν  να δώσουν Πανελλήνιες εξετάσεις, χωρίς να έχουν  προετοιμαστεί κατάλληλα λόγω της  μη τοποθέτησης καθηγητή φιλολόγου στο σχολείο μας. Έτσι οι περισσότεροι από εμάς θα αναγκαστούν να αναπληρώσουν το κενό του φιλολόγου με φροντιστηριακά μαθήματα επιβαρύνοντας οικονομικά της οικογένειες μας.

Απαιτούμε την άμεση τοποθέτηση καθηγητή φιλολόγου στο σχολείο μας για να μην συνεχιστεί η παραπάνω κατάσταση.


Με εκτίμηση,
Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png