Σε εξέλιξη το πρόγραμμα ERASMUS+ στο Δημοτικό Σχολείο Κυψέλης.


Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα ERASMUS+ στην Αίγινα, καθώς από χθες Δευτέρα αφίχθησαν στο νησί οι εκπαιδευτικοί του προγράμματος και ξεκίνησαν οι εκπαιδευτικές εκδηλώσεις. Χθες, το πρόγραμμα περιελάμβανε παρουσίαση του προγράμματος οδικής ασφάλειας από τους εκπαιδευτικούς κυρία Έλλη Βέργου και κύριο Ανδρέα Θεοχαρήδη, δημιουργία ελληνικών τεχνολογικών κουτιών από τους μαθητές, αλλά και ψυχαγωγικές δραστηριότητες όπως τραγούδια από την χορωδία του σχολείου, με την συνοδεία του εκπαιδευτικού Νείλου Παπά, αλλά και καλωσόρισμα με παραδοσιακούς χορούς από τον Μορφωτικό Σύλλογο Κυψέλης.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε σήμερα Τρίτη στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης. Εκεί, έγινε η παρουσίαση πειραμάτων φυσικών επιστημών με την συμμετοχή των μαθητών της Ε΄& ΣΤ΄τάξης, ενός καθηγητή φυσικού και ενός χημικού, καθώς και κατασκευή τεχνολογικών κουτιών των εταίρων μας από τους μαθητές του σχολείου.
Ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον των μαθητών ήταν έκδηλα σήμερα το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης. Τον σκοπό και τις δράσεις του προγράμματος ERASMUS+ παρουσίασε η διευθύντρια του σχολείου κυρία Ανθούλα Ντάφη μιλώντας στο Aegina Portal.

Αύριο Τετάρτη το ERASMUS+ ταξιδεύει στο Αγκίστρι, όπου θα γίνει γνωριμία με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και κατασκευή ελληνικών και ξένων τεχνολογικών κουτιών από τους μαθητές. Τέλος, την Πέμπτη το πρόγραμμα θα συνεχιστεί στο δημοτικό σχολείο Βαθέος, όπου θα γίνει κατασκευή ελληνικών και ξένων τεχνολογικών κουτιών από τους μαθητές του σχολείου.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη των εκπαιδευτικών στο ναό της Αφαίας, αλλά και ξενάγηση σε ιστορικά κτίρια στο κέντρο της Αίγινας. Συντονίστρια του προγράμματος είναι η κυρία Σταυρούλα Ρουσσέα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png