Βράβευση επιτυχόντων στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παυλινέρη Στέλλα, στις εξετάσεις Language Cert.


Βράβευση επιτυχόντων πραγματοποίησε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παυλινέρη Στέλλα, στις εξετάσεις Language Cert. Τα πιστοποιητικά Language Cert, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου, δεν αναγνωρίζονται απλώς από τον ΑΣΕΠ,  αλλά έχουν επίσημη παρουσία σε  πάνω από 150 χώρες. Τον περασμένο Σεπτέμβριο παρουσιάστηκαν στην Βρετανική Πρεσβεία της χώρας μας, όπου το Κέντρο Ξένων Γλωσσών της κ. Παυλινέρη βραβεύτηκε με 48 υποτροφίες αξίας περίπου 6.000 ευρώ. Το κέντρο προσέφερε τις συμμετοχές αυτές στους μαθητές του.

Η κ. Παυλινέρη, κατά τη διάρκεια της βράβευσης, ευχαρίστησε τους συναδέλφους της γιατί αυτό είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς. Επίσης η κ. Ελένη Γιωτάκη υπεύθυνη των αγγλικών και γαλλικών σπουδών του κέντρου ανακοίνωσε την έναρξη των εγγραφών των θερινών τμημάτων.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το κέντρο είχε 100/% επιτυχία σε αυτές τις νέας γενιάς πιστοποιήσεις και ότι οι μαθητές που παρέλαβαν τις πιστοποιήσεις τους ήταν οι πρώτοι επιτυχόντες του νησιού σε αυτές τις εξετάσεις. Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Κέντρου...