"Η φυσική μαγεύει". Επιτυχημένη η εκπαιδευτική δράση της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών στο Γενικό Λύκειο Αίγινας.


Εντυπωσιακή, δίχως άλλο, ήταν και φέτος η εκπαιδευτική δράση της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών στο Γενικό Λύκειο Αίγινας. Οι μαθητές που είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν, απέκτησαν σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες με τη βοήθεια των διακεκριμένων καθηγητών που συμμετείχαν και φέτος στο πρόγραμμα.

Για την επιτυχημένη διοργάνωση μίλησε στο Aegina Portal ο καθηγητής του ΓΕΛ Αίγινας κύριος Γιώργος Γκαρής, μαθηματικός και η κυρία Τούλα Ζορμπά, η οποία σήμερα ανακηρύχθηκε σε επίτιμο μέλος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης κύριος Παναγιώτης Φιλντίσης, ο ομότιμος Καθηγητής Παρατηρησιακής Αστροφυσικής του ΕΚΠΑ κύριος Παναγιώτης Νιάρχος, η κυρία Παναγιώτη Πρέκα, Επικ. Καθηγήτρια Αστροφυσικής του ΕΚΠΑ, ο κύρος Γιώργος Μανωλίτσης, φυσικός στο ΓΕΛ Αίγινας, η βιολόγος κυρία Γεωργία Μακρή και ο κύριος Ιωάννης Γάτσιος , φυσικός τ. υπ. ΕΚΦΕ Ν. Σμύρνης.
Την εκδήλωση εκ μέρους του Δήμου Αίγινας, υπό την αιγίδα του οποίου έγινε η εκπαιδευτική δράση, χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος κύριος Βαγγέλης Δέδες, πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.