"Μαθαίνοντας τον Μάνο Λοΐζο". Μία μουσική εκδήλωση στο δημοτικό των Αγίων Ασωμάτων.


Μια εξαιρετική μουσική εκδήλωση παρουσίασαν σήμερα το απόγευμα, οι μαθητές από τα δημοτικά σχολεία των Αγίων Ασωμάτων, Βαθέος, Κυψέλης, Μεσαγρού και Αγίας Μαρίνας. Η εκδήλωση περιελάμβανε εκτός από τα τραγούδια του Μάνου Λοΐζου χορευτικά και βέβαια πολλή μουσική. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε έναν χώρο του δημοτικού σχολείου που δεν τον γνωρίζουν πολλοί. Πρόκειται για έναν μεγάλο εξωτερικό χώρο που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του σχολείου, ένας χώρος που αποκτήθηκε πρόσφατα και έχει μετατραπεί σε γήπεδο ποδοσφαίρου.

Η μεγάλη πλατεία γέμισε από κόσμο, γονείς και συγγενείς των παιδιών. Οι μαθητές ανέβηκαν στην σκηνή δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο χορωδιακό σχήμα. Η παρουσία τους ήταν εξαιρετική και οργανωμένη. Την διεύθυνση της χορωδίας έκανε ο καθηγητής μουσικής κύριος Νείλος Παπάς.

Την εκδήλωση,  που προλόγισε ο διευθυντής του σχολείου κύριος Παύλος Ιωάννου, παρακολούθησαν ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Νεκτάριος Λεούσης και Φίλιππος Τζίτζης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κύριος Δημήτρης Καραγιάννης, καθώς και πλήθος κόσμου που χειροκρότησε τους μαθητές.