Ξεκίνησαν οι πανελλήνιες εξετάσεις στην Αίγινα.

 
Με τους μαθητές του ΕΠΑΛ να εξετάζονται στο μάθημα των Νέων Ελληνικών - Ελληνική Γλώσσα, ξεκίνησαν χθες και στην Αίγινα οι πανελλήνιες εξετάσεις. Σήμερα Παρασκευή ξεκινά και το αντίστοιχο πρόγραμμα του Γενικού Λυκείου Αίγινας με του υποψηφίους να εξετάζονται στο μάθημα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας. Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αίγινας κύριο Βαγγέλη Δέδε διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψηφίους.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Στο μάθημα των Νέων Ελληνικών οι υποψήφιοι από τα επαγγελματικά λύκεια κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε κείμενο του καθηγητή Πανεπιστημίου Yuval Noah Harari. Ο τίτλος του κειμένου ήταν "Το ζώο που έγινε Θεός' και είναι ο επίλογος του βιβλίου Sapiens: Μια σύντομη ιστορία του Ανθρώπου.
 
Σήμερα οι πανελλαδικές συνεχίζονται στα ημερήσια και εσπερινά Γενικά Λύκεια με τη Νεοελληνική Γλώσσα, ενώ στις 11 Ιουνίου, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά, ενώ οι υποψήφιοι των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στα Μαθηματικά.