Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς στο δημοτικό σχολείο Μεσαγρού - Αγίας Μαρίνας.


101 παιδιά, όλοι δηλαδή οι μαθητές του δημοτικού σχολείου του Μεσαγρού - Αγίας Μαρίνας, έπαιξαν χθες το βράδυ στην θεατρική παράσταση, που διοργάνωσε το σχολείο για την εορτή λήξης της εκπαιδευτικής χρονιάς. Ήταν μια βραδιά που οι περισσότεροι θα θυμούνται για καιρό, μια εκδήλωση φροντισμένη, μια θεατρική παράσταση με ωραία κοστούμια και κάπως νοσταλγική, αφού η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους μαθητές της 6ης Δημοτικού που φέτος αποχαιρετούν το αγαπημένο τους δημοτικό.

Η θεατρική παράσταση είχε τίτλο "Ο Αριστοφάνης συναντά τον Σαίξπηρ.. στο μυαλό του Δον Κιχώτη" και την παρουσίασε ο διευθυντής του σχολείου κύριος Βασίλης Παπανικολάου. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης και εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων η κυρία Αφροδίτη Κούλη. Μάλιστα ο Σύλλογος Γονέων είχε ετοιμάσει και δώρα για τους μαθητές της 6ης Δημοτικού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png