Διήμερη εκπαιδευτική συνάντηση των μελών του Δικτύου Κέντρων Ξένων Γλωσσών QLS στην Αίγινα.

Δελτίο Τύπου.
Το Πανελλήνιο Δίκτυο Κέντρων Ξένων Γλωσσών QLS διοργανώνει διήμερη ολομέλεια στο όμορφο νησί της Αίγινας, όπου όλα τα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε τρέχοντα ζητήματα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.
Το Δίκτυο αποτελείται από 30 μέλη από όλη την Ελλάδα, με επιτυχημένα Κέντρα Ξένων Γλωσσών στην περιοχή που δραστηριοποιούνται, τα οποία μοιράζονται από κοινού το όραμα για τη δημιουργία σύγχρονων σχολείων με Ευρωπαϊκό χαρακτήρα  και επιδιώκουν να εξελίσσονται συνεχώς και να βελτιώνουν την εκπαιδευτική εμπειρία που προσφέρουν.
Στην Αίγινα, το Δίκτυο εκπροσωπείται από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών “ΝΕΟΝ”, με ιδιοκτήτη τον κ. Γιάννη Ντούρο.
Το QLS στα 15 χρόνια πορείας του έχει καταφέρει να ξεχωρίσει μέσα από κομβικές συνεργασίες και επιτυχημένα, καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα, αλλά και δράσεις, που έχει καταφέρει να υιοθετήσει.
Πιο πρόσφατη αναγνώριση για το QLS είναι η απονομή για 2η συνεχή χρονιά Βραβείου των Education Leaders Awards! Ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Βραβείου (Gold) στην κατηγορία της Καινοτομίας στη Διδασκαλία, το Δίκτυο QLS επέστρεψε αποσπώντας μία νέα νίκη στον συγκεκριμένο θεσμό που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στον χώρο της εκπαίδευσης.
Με γνώμονα τα παραπάνω, τα σχολεία μέλη του QLS προσφέρουν στους μαθητές τους αποτελεσματική και καινοτόμα ξενόγλωσση εκπαίδευση.